Sberbank ügyfeleknek

Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Nemzeti Bank visszavonta a Sberbank működési engedélyét, így azoknak az Ügyfeleinknek, akik a banknál folyószámlával rendelkeztek, Társaságunk az alábbi segítséget ajánlja fel:

  • Amennyiben Ön a Díjbeszedő Holding Zrt. által bemutatott számlákat eddig csoportos beszedési megbízással egyenlítette ki, abban az esetben az érintett számlákra vonatkozóan semmilyen járulékos költséget és kamatot nem számítunk fel, azokat automatikusan felfüggesztjük.

  • Amennyiben Ön a Díjbeszedő Holding Zrt. által bemutatott számlákat egyéb módokon (pl. egyedi banki átutalással, postai készpénzátutalási megbízással, bankkártyás fizetéssel honlapunkon stb.) egyenlítette ki és a kialakult helyzet miatt fizetési nehézsége adódott, a késedelmes fizetés miatt esetlegesen felszámításra kerülő költség- és kamat tételeket – az érintettség igazolása esetén – utólagos egyeztetést követően jóváírjuk.

 Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, szíveskedjenek megtenni a szükséges lépéseket számláik rendezése érdekében. Javasoljuk amennyiben másik banknál rendelkeznek folyószámlával, és számláikat továbbra is csoportos beszedési megbízással szeretnék kiegyenlíteni, szíveskedjenek számlavezető bankjuknál erre vonatkozóan megbízást adni.

Bízunk abban, hogy a kialakult helyzetet sikerül mielőbb, minden érintett Ügyfelünk számára megnyugtatóan rendezni.

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban Társaságunk www.dbrt.hu és www.dbrfaktor.hu honlapján, valamint ügyfélszolgálatán a +36-1-510-0899 telefonszámon lehet érdeklődni.

 

Tisztelettel:

Díjbeszedő Holding Zrt.
Díjbeszedő Faktorház Zrt.