EPDB Nyomtatási Központ Zrt.

EPDB Nyomtatási Központ Zrt.

Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. 2014. március 28. napján történt megalakulása óta, a Magyar Posta, és a tulajdonában álló Díjbeszedő Holding Zrt. döntése nyomán egy profil-tiszta, kizárólag küldemény-előállítást végző leányvállalatban koncentráltan jelenik meg a cégcsoport nyomdai tevékenysége.

A döntés értelmében az Elektronikus Posta Központ európai szinten is egyedülálló, kimagasló minőségű, valamint a Díjbeszedő Nyomda Zrt. hasonlóan korszerű digitális gépparkja és szerződésállománya átkerült az EPDB Nyomtatási Központ Zrt-be. A folyamat betetőzéseként pedig a Díjbeszedő Nyomda Zrt. 2016. január 1. dátummal beolvadt az EPDB Nyomtatási Központ Zrt.-be.

Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. így Magyarország legnagyobb küldemény-előállítási gyártókapacitásával, valamint ISO 9001, ISO 27001 és ISO 14001 tanúsítványokkal is rendelkezik. A havonta átlagosan elkészített küldemények száma 15-18 millió, melyek 30-35 millió kinyomtatott lapot tartalmaznak. Profilunkba tartozik számlalevelek, ügyfél- és egyéb DM levelek B/W és színes nyomtatása (ofszet, vagy digitális technológiával), valamint levelek megszemélyesítése, borítékolása és postai feladása.

www.epdb.hu